• Du har ingen produkter i handlekurven.
CART Totalt:kr 0,00

Liten plass til egen urtehage?

  |   alle innlegg

Har du som jeg liten uteplass? Og er du som jeg glad i å bruke friske urter i middagsrettene? Ja, da er du sikkert også  lei av at alle urteplantene du kjøper inn visner før du er ferdig med middagen.

FullSizeRender IMG_1877

Kan hende du allerede setter urteplantene i balkongkasser eller i dekorative potter på balkongen slik at de holder seg friske i lengre perioder?

Eller kanskje du har lyst til å gjøre som meg? Jeg tok mine urteplanter, noen terracottapotter i ulik størrelse, og en av våre vakre fakkelholdere (som du kan kjøpe i vår nettbutikk). Deretter skrudde jeg av selve fakkelholderen (den øverste delen), tredde pottene på stangen til fakkelholderen og plantet urtene i pottene, før fakkelholderen ble skrudd på igjen.

– Og «voila», et dekorativt og praktisk oppsett som også egner seg godt til jordbærplantene.

IMG_1876 IMG_1875

Og om kvelden tenner du fakkelen og nyter sommer’n!

Blomst_natt

Hilsen Mette