• Du har ingen produkter i handlekurven.
CART Totalt:kr 0,00

Kjøpsbetingelser

Betaling og sikkerhet
Vi tilbyr rask og sikker betaling i samarbeid med PayPal. Du kan også bestille varer via mailen vår og betale via Vipps. Kontakt oss da på mail post@northernwindsdesign.no
Postoppkrav
Northernwindsdesign.no sender ingen varer med postoppkrav.
Levering og Frakt
Vi sender din ordre så raskt som mulig fra vårt lager. Alle pakker sendes med Postens Servicepakker som sikrer en rask og effektiv levering over hele landet. Når pakken er kommet frem til ditt utleveringssted vil du motta hentemelding på SMS og e-mail. Alle pakker sendes med sporing slik at du kan følge pakkens bevegelser på : www.posten.no. Du kan også hente varene dine selv på vårt lager etter avtale.
Dine angre- og returrettigheter
Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp melder du dette via e-mail eller sender varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varene (angrefrist) og vedlegger dokumentert forklaring til grunnen du leverer tilbake varen. Du velger selv om du vil ha en annen vare eller pengene tilbake.

Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved.

Hvis du bruker din angrerett og returnerer varen(e) som postpakke eller brev betaler du selv for returkostnadene. Du står selv for transportrisikoen. Når vi har fått tilbake varen(e) i skadefri tilstand, betaler vi tilbake beløpet du har betalt innen 30 dager. Oppgi ditt bank- eller postgirokontonummer på returskjemaet, så har du pengene raskt på din konto, ellers sendes pengene på et vanlig utbetalingskort.
Retursendinger sendt til oss som oppkrav blir ikke hentet ut av oss.

Retur må skje med Posten for kundens egen regning.

Returadresse:
Northern Winds AS
Erling Skjalgssonsgate 3
0367 Oslo

Minimumsalder
For å handle i vår nettbutikk må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år kan du få en myndig, f.eks. en foresatt, til å handle for deg.
Uavhentet pakker
Pakker som av forskjellige grunner ikke blir hentet ut av kunden, blir belastet med et gebyr på NOK 350,- i tillegg kommer faktiske portokostnader tur og retur oss. Kunden er selv ansvarlig for å oppgi korrekte leveringsopplysninger som navn, adresse og tlf.
Opplysninger gitt i nettbutikken
Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.
Copyright
Innhold på www.Northernwindsdesign.no er Northern Winds AS sin eiendom. Dette innhold er beskyttet etter opphavsrett, markedsførings- og varemerkelovgivning. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelse av produktene, bilder/grafikk, design og layout og annet innhold på sidene ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er tillatt etter lovgivning eller etter samtykke fra Northern Winds AS.

Kontakt oss

Har du spørsmål så send oss gjerne en e-post til:
post@northernwindsdesign.no
Vil du ha spennende nyheter fra oss rett til din e-post?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
MELD MEG PÅ